Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kedi ısırması görmek

Rüyada siyah kedi ısırması görmek

Rüyada siyah kedi ısırması görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada siyah kedi ısırması gördüyseniz:

  • Her tür iletişim problemine açık bir süreçtesiniz.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine delalet eder.

Rüyada siyah kedi ısırması görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yavru kedi tarafından ısırılmak gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada yavru kedi ısırması görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kara kedi ısırması görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ısıran kedi görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, konuşmaz olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ısıran kediyi öldürmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, daha bir sevileceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments