Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacak yoldan ayrılmayın.

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara köpek tarafından ısırılmak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet eder.

Rüyada köpekler tarafından ısırılmak işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada köpek tarafından ısırılmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, rahata kavuşmaya alamet eder.

Rüyada kuduz köpek tarafından ısırılmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının köpek tarafından ısırıldığını görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments