Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kedi tarafından ısırılmak

Rüyada yavru kedi tarafından ısırılmak

Rüyada yavru kedi tarafından ısırılmak başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, muradın yerine geleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kedi tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuları bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada yavru kedi tarafından ısırılmak kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yavru köpek tarafından ısırılmak hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru kedi ısırması görmek bir yere taşınmaya, elinin darlıktan kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine delalettir.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, rakiplerini yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru köpek ısırması görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada güvercin tarafından ısırılmak üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada insanlar tarafından ısırılmak düşmanlarını bile affedeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments