Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, daha fazla para kazanacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine delalet eder.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Farklı fikirlere açık olmalısınız.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi tarafından kovalandığını görmek kazancın ikiye katlanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kediler tarafından kovalanmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, karlı çıkacağına yorulur.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi tarafından kovalanmak mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah at tarafından kovalanmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah köpek tarafından kovalanmak şansın çalışmaya başlayacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments