Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde siyah kedi görmek

Rüyada evde siyah kedi görmek

Rüyada evde siyah kedi görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde siyah kedi gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, farklı uğraşlar ya da farklı kişilerle görüşmek size iyi gelebilir.

Rüyada siyah ev kedisi görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, bol hayır duası alınacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada evde siyah kedi görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kedinin eve girdiğini görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada evinde siyah kedi görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına delalettir.

Rüyada siyah kedinin ısırdığını görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine rivayet eder.

Rüyada siyah renkli kedi görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah kediyi öldürmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kötü gününden de geri duracağına, fikirlerinin çatışacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yavru kediler görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, şansın kaçacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments