Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki siyah kedi görmek

Rüyada iki siyah kedi görmek

Rüyada iki siyah kedi görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki siyah kedi gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da borçlarınızı tahsil edebilirsiniz.

Rüyada siyah kedinin eve girdiğini görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada siyah kedi kovalamak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kedi dövmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine alamet eder.

Rüyada siyah kedi sevmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet eder.

Rüyada siyah büyük kedi görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına delalettir.

Rüyada siyah yavru kedi görmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kediler görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine yorulur.

Rüyada siyah beyaz kedi görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments