Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi ezmek

Rüyada kediyi ezmek

Rüyada kediyi ezmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, şansızlığın kırılacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi ezmek gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada siyah kedi ezmek sıkıntıların aşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına alamet eder.

Rüyada kediyi ezmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi arabayla ezmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, kazançtan yana kara geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusu ezmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakla kedi ezmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla kedi ezmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, rakiplerini yeneceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada kedinin başını ezmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi ezmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments