Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi arabayla ezmek

Rüyada kediyi arabayla ezmek

Rüyada kediyi arabayla ezmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi arabayla ezmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla olan ilişkileriniz değişik seviyelerdedir.

Rüyada kediyi arabayla ezmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine işarettir.

Rüyada arabayla kedi ezmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına delalettir.

Rüyada ayakla kedi ezmek hastalıkların iyileşeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına alamet eder.

Rüyada kediyi ezmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kedi ezmek kazancının günden güne azalacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru kedi ezmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kafasını ezmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, neşesini kaybedeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalet eder.

Rüyada kedi ezdiğini görmek kısmetinin artacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments