Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kedi ezmek

Rüyada yavru kedi ezmek

Rüyada yavru kedi ezmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yavru kedi ezmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip kişiler veya daha iyi bir ev ortamı için zaman harcamalısınız.

Rüyada yavru kedi ezmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına delalet eder.

Rüyada kedi yavrusu ezmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru köpek ezmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin kafasını ezmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi arabayla ezmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada siyah kedi ezmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, dedikodu edeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına inanılır.

Rüyada kedi ezmek çevrenizden takdir görmeye, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayakla kedi ezmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments