Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ezdiğini görmek

Rüyada kedi ezdiğini görmek

Rüyada kedi ezdiğini görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi ezdiğini gördüyseniz:

  • Alacağınız sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Rüyada arabayla kedi ezmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, rızkın çoğalacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada siyah kedi ezmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, kazancın katbekat arttırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi ezdiğini görmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kediyi arabayla ezmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine inanılır.

Rüyada yavru kedi ezmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, malların çoğalacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işarettir.

Rüyada kedinin kafasını ezmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi ezmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusu ezmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments