Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin başını ezmek

Rüyada kedinin başını ezmek

Rüyada kedinin başını ezmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin başını ezmek gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi en iyi şekilde yansıtabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada kedinin başını ezmek yürek yakan biri haline geleceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada baş ezmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yılan başı ezmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada farenin başını ezmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada yılan görüp başını ezmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, malların çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments