Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla kedi ezmek

Rüyada arabayla kedi ezmek

Rüyada arabayla kedi ezmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, makam ve rütbe edineceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına yorulur.

Rüyada arabayla kedi ezmek gördüyseniz:

  • Fikir uyuşmazlıklarıyla vakit kaybetmemeli, uzlaşmacı olmalı, size uymayan durumlar varsa, yalnız ilerlemelisiniz.

Rüyada kediyi arabayla ezmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla kedi ezmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi ezmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, çok rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada ayakla kedi ezmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine inanılır.

Rüyada kedi ezmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin başını ezmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada kedinin kafasını ezmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine işaret eder.

Rüyada kedi ezdiğini görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments