Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah melek görmek

Rüyada siyah melek görmek

Rüyada siyah melek görmek kaybettiği şeyi bulmasına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah melek gördüyseniz:

  • Hareketli programlar kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada siyah melek görmek yeni başlangıçlar yapacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten melek indiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada şeytan ve melek görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işaret eder.

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada kadın suretinde melek görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Rüyada melek balığı görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek suretinde melek görmek işindeki verimin artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments