Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanarya sevmek

Rüyada kanarya sevmek

Rüyada kanarya sevmek rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, mallarının artacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanarya sevmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya iş yerinizde sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kanarya sevmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanarya öldürmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanarya sesi duymak birikmiş parasının olacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada kanarya yakaladığını görmek maddi gücünü yitireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, zor durumların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kanarya görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanarya yavrusu görmek yeni bir iş bulacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sarı kanarya yakalamak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kanarya görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments