Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanarya beslemek

Rüyada kanarya beslemek

Rüyada kanarya beslemek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hatalı yollara gireceğine, müşterilerinin çoğalacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanarya beslemek gördüyseniz:

  • Olumlu sonuçlar elde etmek için kişisel gelişiminize daha fazla önem vermelisiniz.

Rüyada kanarya beslemek sorunların ve dertlerin biteceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine inanılır.

Rüyada kanarya tutmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, işlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada kanarya yumurtası görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kanarya görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kanarya görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, iyileşme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kanarya görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş kanarya görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments