Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kablo görmek

Rüyada siyah kablo görmek

Rüyada siyah kablo görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret eder.

Rüyada siyah kablo gördüyseniz:

  • Fikir uyuşmazlıklarıyla vakit kaybetmemeli, uzlaşmacı olmalı, size uymayan durumlar varsa, yalnız ilerlemelisiniz.

Rüyada siyah kablo görmek işlerin canlanacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, her istediğini alabileceğine işarettir.

Rüyada elektrik kablosunun yandığını görmek üzüntü yaşamaya, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kablo görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabloların yandığını görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, kişinin her işi severek yapacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik kablosu görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, büyük bir işe kavuşacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ceyran kablosu görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine inanılır.

Rüyada kablo çekmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, makbul olan mallar edineceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine inanılır.

Rüyada kablo bağlamak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, çok güzel adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments