Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceyran kablosu görmek

Rüyada ceyran kablosu görmek

Rüyada ceyran kablosu görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada ceyran kablosu gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi veya konuşmaları manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yanmış kablo görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına inanılır.

Rüyada yanan kablo görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kablo görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kablo görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, tatsızlıkların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kabloların yandığını görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine yorulur.

Rüyada ceyran kablosu görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kablo teli görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada telefon kablosu görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments