Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik kablosu görmek

Rüyada elektrik kablosu görmek

Rüyada elektrik kablosu görmek her konuda şansın yaver gideceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, faydalı şeyler yapacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrik kablosu gördüyseniz:

  • Acele işlere teşebbüs etmemelisiniz çünkü ufak aksilikler büyük gecikmelere sebep olabilir.

Rüyada elektrik kablosu görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada elektrik kablosunun yandığını görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada elektrik kablosunu kesmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine yorulur.

Rüyada elektrik kablosu bağlamak zorlukların biteceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi kablo görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kopuk kablo görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kablo görmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına inanılır.

Rüyada yanmış kablo görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments