Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kablo bağlamak

Rüyada kablo bağlamak

Rüyada kablo bağlamak çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada kablo bağlamak gördüyseniz:

  • Olayları kişisel algılamamakta fayda var.

Rüyada elektrik kablosu bağlamak dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kablo bağlamak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına inanılır.

Rüyada beyaz kablo görmek hem dua alacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, engel teşkil edeceğine inanılır.

Rüyada bilgisayar kablosu görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yanan kablo görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, takdir edileceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kablo teli görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada anten kablosu görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada kablo döşemek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments