Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik kablosunun yandığını görmek

Rüyada elektrik kablosunun yandığını görmek

Rüyada elektrik kablosunun yandığını görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrik kablosunun yandığını gördüyseniz:

  • Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Rüyada elektrik kablosunun yandığını görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada elektrik kablosunu kesmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada elektrik kablosu bağlamak çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bedeninin de iyileşeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine işaret eder.

Rüyada elektrik kablosu görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada kabloların yandığını görmek alim insanlardan sayılacağına, karlı işler alacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar kablosu görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bakır kablo görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada kablo çekmek üzüntü duyacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments