Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kablo görmek

Rüyada kablo görmek

Rüyada kablo görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kablo gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle veya meslektaşlarınızla iş birliği içerisine girmeniz, grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları yapmak istediklerinizi daha hızlı tamamlamanızı sağlayabilir.

Rüyada kopuk kablo görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalettir.

Rüyada yeşil kablo görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kablo bağlamak büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kafa dinleyeceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Rüyada yanmış kablo görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada anten kablosu görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kablo görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Rüyada elektrik kablosunun yandığını görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kablo görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments