Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kablo çekmek

Rüyada kablo çekmek

Rüyada kablo çekmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, kafasının rahat edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kablo çekmek gördüyseniz:

  • Aman dikkat edin, eliniz yanmasın.

Rüyada kablo çekmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada ceyran kablosu görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kablo görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işarettir.

Rüyada mavi kablo görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada uzatma kablosu görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada elektrik kablosunu kesmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına yorulur.

Rüyada kablo görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektrik kablosu bağlamak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments