Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah hırka görmek

Rüyada siyah hırka görmek

Rüyada siyah hırka görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, büyük hatalar yapacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah hırka gördüyseniz:

  • İşbirliği veya ortaklık durumuna girebilirsiniz.

Rüyada siyah hırka almak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına işaret eder.

Rüyada siyah hırka kaybetmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına delalet eder.

Rüyada siyah hırka görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada siyah uzun hırka giymek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasına hırka vermek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, yatırımların heba olacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada hırka giydirmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, rakiplerini yeneceğine yorulur.

Rüyada kirli hırka görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments