Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah hırka kaybetmek

Rüyada siyah hırka kaybetmek

Rüyada siyah hırka kaybetmek ödeme güçlü çekeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, saygınlık elde edeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine delalet eder.

Rüyada siyah hırka kaybetmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler istekleriniz veya hedefleriniz konusunda size yardımcı olmak istiyorlar.

Rüyada siyah hırka kaybetmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hırkasını kaybetmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına yorulur.

Rüyada siyah hırka görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah hırka almak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına alamet eder.

Rüyada siyah uzun hırka giymek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına inanılır.

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek yaşama isteğinin artacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah cüzdan kaybetmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah mont kaybetmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments