Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli hırka görmek

Rüyada kirli hırka görmek

Rüyada kirli hırka görmek bol nimete kavuşacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına tabir olunur.

Rüyada kirli hırka gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, gayrimenkul başlıklı konuları veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekebilir veya istenebilir.

Rüyada kirli hırka görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun hırka görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, ağız tadından olacağına, ticarette ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada bebek hırkası örmek aksiliklerin baş göstereceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada pembe hırka görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına işarettir.

Rüyada beyaz hırka giydiğini görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, başarıların artacağına rivayet eder.

Rüyada uzun hırka giymek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ölüye hırka vermek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yün hırka giymek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments