Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hırka giydirmek

Rüyada hırka giydirmek

Rüyada hırka giydirmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, sorunlarının birken beş olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, kudret sahibi olacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hırka giydirmek gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız başta olmak üzere bütün ilişkilerinizde açıklığa yer vermeli, gizlilikten kaçınmalısınız.

Rüyada gri hırka giymek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulur.

Rüyada birinin hırkasını giymek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin hırkasını giymek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı hırka giymek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz hırka giymek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine inanılır.

Rüyada başkasının hırkasını giymek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, süzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalet eder.

Rüyada hırka giydirmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, doğru kararların alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments