Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah hırka almak

Rüyada siyah hırka almak

Rüyada siyah hırka almak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah hırka almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada siyah hırka almak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine işarettir.

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulur.

Rüyada siyah uzun hırka giymek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına delalettir.

Rüyada siyah hırka kaybetmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah hırka görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi hırka almak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli hırka görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının hırka giydiğini görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, rahat bir nefes alınacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments