Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına hırka vermek

Rüyada başkasına hırka vermek

Rüyada başkasına hırka vermek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına hırka vermek gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşene kadar fikirlerinizi paylaşmamanız daha doğru olacak gibi görünüyor.

Rüyada hırka vermek çok istediği bir şeye sahip olacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeni hırka giymek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, bunalıma gireceğine, huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada başkasına hırka vermek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada lacivert hırka görmek makam ve söz sahibi olacağına, zorlukların giderileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine işaret eder.

Rüyada mor renk hırka görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada bebek hırkası örmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, çalışmalarının artacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Rüyada fıstık yeşili hırka görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine inanılır.

Rüyada uzun hırka görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments