Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah uzun hırka giymek

Rüyada siyah uzun hırka giymek

Rüyada siyah uzun hırka giymek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, hayıflanacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına işaret eder.

Rüyada siyah uzun hırka giymek gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanız da fayda var.

Rüyada siyah uzun hırka giymek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada uzun hırka giymek istediği evde oturacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine alamet eder.

Rüyada uzun siyah pardesü giymek çok mutlu olunacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada uzun siyah çizme giymek sorunlarını gidereceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun siyah palto giymek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına inanılır.

Rüyada siyah uzun elbise giymek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah uzun etek giymek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments