Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil hırka giydiğini görmek

Rüyada yeşil hırka giydiğini görmek

Rüyada yeşil hırka giydiğini görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, refaha erileceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil hırka giydiğini gördüyseniz:

  • Başkasının başına gelen bir talihsizlik sizi son derece kızdırabilir.

Rüyada yeşil renk hırka giymek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada yeşil hırka giydiğini görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, değer göreceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalettir.

Rüyada başkasının hırkasını giymek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin hırka giydiğini görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına delalet eder.

Rüyada ölüye hırka giydirmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yeni hırka giymek ele geçen kazancın artacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Rüyada turuncu hırka giymek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek sorunların teker teker aşılacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments