Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah güneş gözlüğü takmak

Rüyada siyah güneş gözlüğü takmak

Rüyada siyah güneş gözlüğü takmak sağlığın da bozulacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sorunlarını gidereceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ekmeksiz kalacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah güneş gözlüğü takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderlik rolüne soyunmanız veya olayları başlatan kişi olmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada siyah güneş gözlüğü takmak hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü takmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına tabir olunur.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada siyah güneş gözlüğü görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada siyah gözlük takmak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada güneş gözlüğü satmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments