Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynaya bakarak dua etmek

Rüyada aynaya bakarak dua etmek

Rüyada aynaya bakarak dua etmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynaya bakarak dua etmek gördüyseniz:

  • Duygularınızın önüne geçmenizde engeller olabilir.

Rüyada aynaya bakarak dua etmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, fesat kimselerin çıkacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak atılım yapacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynaya bakarak oynamak belki de hayatının aşkını bulacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada aynaya bakarak konuşmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, sonuçtan memnun kalacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Rüyada aynaya bakarak ağlamak kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine tabir olunur.

Rüyada aya bakarak dua etmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments