Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynaya bakarak konuşmak

Rüyada aynaya bakarak konuşmak

Rüyada aynaya bakarak konuşmak eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, elindeki malların gideceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına inanılır.

Rüyada aynaya bakarak konuşmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde ya da aşk hayatınızda beklenmedik karışıklıklar ortaya çıkabilir.

Rüyada aynaya bakarak konuşmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynaya bakarak dua etmek parasını ve işini kaybedeceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak ağlamak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak oynamak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, dertlerine derman bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize bakarak ağlamak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments