Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aya bakarak dua etmek

Rüyada aya bakarak dua etmek

Rüyada aya bakarak dua etmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aya bakarak dua etmek gördüyseniz:

  • Farklı yerlere yapılacak seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada aya bakarak dua etmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada aya bakıp dua etmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, işlerinin çok iyi olacağına delalettir.

Rüyada gökyüzüne bakarak dua etmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak dua etmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, mutluluğunun katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabeye bakarak dua etmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına delalet eder.

Rüyada ayasofya görmek bir sınavdan geçileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada aya çıkmak maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments