Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynaya bakarak ağlamak

Rüyada aynaya bakarak ağlamak

Rüyada aynaya bakarak ağlamak girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak ağlamak gördüyseniz:

  • İlişkiler size ek sorumluluklar getirebilir.

Rüyada aynaya bakarak ağlamak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada aynaya bakarak dua etmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalet eder.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına alamet eder.

Rüyada aynaya bakarak konuşmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynaya bakarak oynamak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, rakiplerini alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denize bakarak ağlamak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments