Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizle ilgili doğru kararlar alabilmek, doğru seçimler yapabilmek için kendi başınıza kalmaya ihtiyacınız var.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine inanılır.

Rüyada aynaya bakarak konuşmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynaya bakarak oynamak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, ana baba sözü dinlemeye, mutluluğun ve kazancın daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada aynaya bakarak dua etmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada aynaya bakarak ağlamak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, çok yıpranacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada bakara suresinin son iki ayetini görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments