Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynaya bakarak süslenmek

Rüyada aynaya bakarak süslenmek

Rüyada aynaya bakarak süslenmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kazancının artacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek gördüyseniz:

  • Sizden haber ya da yakınlık bekleyen birisi, size belli etmemekle birlikte içten içe yıkılıyor.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak onun yolundan ayrılmayacağına, huzur bulacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına tabir olunur.

Rüyada aynaya bakarak konuşmak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada aynaya bakarak oynamak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yaşama isteğinin artacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada aynaya bakarak dua etmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak ağlamak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada bakara suresi görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments