Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynaya bakarak oynamak

Rüyada aynaya bakarak oynamak

Rüyada aynaya bakarak oynamak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, nasiplerini alacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, hatalı yollara sapılacağına delalettir.

Rüyada aynaya bakarak oynamak gördüyseniz:

  • İşleri boşvermek ya da sorumluluğu devretmek nedeniyle kazancınız azalabilir.

Rüyada aynaya bakarak oynamak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına delalettir.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada aynaya bakarak konuşmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine inanılır.

Rüyada aynaya bakarak ağlamak günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalet eder.

Rüyada aynaya bakarak dua etmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bakara suresi dinlemek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments