Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah elmas görmek

Rüyada siyah elmas görmek

Rüyada siyah elmas görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, güzelliklere rast gelineceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah elmas gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanlış tutumlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada siyah elmas görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada cennet elması ağacı görmek kısmetlerinin bol olacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada beyaz elmas görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak elmas görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada elmas madeni görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, onların bir adım önüne geçeceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada yer elması çıkarmak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalettir.

Rüyada elmas çıkarmak yüzünü güldüreceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakut elmas görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments