Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz elmas görmek

Rüyada beyaz elmas görmek

Rüyada beyaz elmas görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz elmas gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani hareketlerden kaçının.

Rüyada beyaz elmas görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine işarettir.

Rüyada elmas yakut görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, hastalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada elmas aramak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına rivayet eder.

Rüyada yerden elmas toplamak daha güzelleşeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın ve elmas görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kış elması görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elmas pırlanta görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine yorulur.

Rüyada elmas kaybetmek başarı için fırsatların artacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments