Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak elmas görmek

Rüyada parlak elmas görmek

Rüyada parlak elmas görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak elmas gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkışıklıklar meydana gelebilir.

Rüyada parlak elmas görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada elmas pırlanta görmek malında zulüm meydana gelmesine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine delalet eder.

Rüyada beyaz elmas görmek işlerin çığırından çıkacağına, maddi konuda zayıflayacağına, aksiliklerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada elmas hediye almak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada elmas madeni görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elmas bilezik görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elmas aramak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kırık elmas görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments