Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer elması çıkarmak

Rüyada yer elması çıkarmak

Rüyada yer elması çıkarmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sebep olacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine işarettir.

Rüyada yer elması çıkarmak gördüyseniz:

  • Kalbiniz kırılabilir.

Rüyada yer elması çıkarmak hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine delalet eder.

Rüyada topraktan elmas çıkarmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada elmas çıkarmak bol kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yer elması toplamak iş yeri sahibi olacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada yer elması yemek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yer elması yediğini görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yer elması almak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada yer elması görmek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments