Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas madeni görmek

Rüyada elmas madeni görmek

Rüyada elmas madeni görmek kendine geleceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada elmas madeni gördüyseniz:

  • Daha çok kısa vadeli sorunları çözmeye veya halledilmesi gereken konuları ele almaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada elmas madeni görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, şerefe ve izzete, uykusuz ve halsiz düşeceğine delalet eder.

Rüyada yabancı madeni para görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada madeni görmek sorunlarını çözeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, el açmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın madeni görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada madeni para toplamak hayır işleri ile uğraşılacağına, sevinçli haberlere, kendisini Allah yoluna adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada madeni yağ görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına delalettir.

Rüyada tarihi madeni para görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer madeni görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments