Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakut elmas görmek

Rüyada yakut elmas görmek

Rüyada yakut elmas görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada yakut elmas gördüyseniz:

  • Evde mutluluğu ya da konforu bulmanız iş hayatınızı da olumlu etkileyebilir.

Rüyada elmas yakut görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, istediği gibi hareket edeceğine yorulur.

Rüyada yakut elmas görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, azap çektiğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakut küpe takmak sevinçli bir hayat süreceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işarettir.

Rüyada yeşil yakut görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakut kolye görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı yakut görmek işlerin kara geçeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına işarettir.

Rüyada yakut yüzük takmak büyük başarılar kazanılacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yakut taş görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments