Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas çıkarmak

Rüyada elmas çıkarmak

Rüyada elmas çıkarmak zor zamanların sona ereceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada elmas çıkarmak gördüyseniz:

  • Bilişim, medya, halkla ilişkiler konularında olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Rüyada yer elması çıkarmak ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elmas çıkarmak kimseyle konuşmaz olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına tabir olunur.

Rüyada topraktan elmas çıkarmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada elmas altın görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada elmas çalmak maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada renkli elmas görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz elmas görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elmas topladığını görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments