Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet elması ağacı görmek

Rüyada cennet elması ağacı görmek

Rüyada cennet elması ağacı görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, ekmeğine leke süreceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, çok iyi giden işlerin duracağına yorulmaktadır.

Rüyada cennet elması ağacı gördüyseniz:

  • Evinizde, dikkatsizlikten kaynaklanan küçük bir zarar olabilir.

Rüyada cennet elması ağacı görmek işlerinin açılacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulur.

Rüyada cennet elması görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada cennet elması yediğini görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, kişinin geri planda kalacağına, işi ile gündeme geleceğine alamet eder.

Rüyada cennet elması toplamak üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada cennet elması yemek işlerin rast gideceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cennet hurması ağacı görmek şansının bahtının açılacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine işarettir.

Rüyada cennet ağacı görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına tabir olunur.

Rüyada elmas yüzük almak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments