Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş püskürten ejderha görmek

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, bol nimete kavuşulacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına rivayet eder.

Rüyada ateş püskürten ejderha gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya işinizle ilgili iş birlikleriniz istediğiniz şekli almaya başlayabilir.

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada püsküt görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, işlerinin tutacağına yorulur.

Rüyada eski püskü ev görmek manevi olarak hasar alınacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine yorulur.

Rüyada püsküren yanardağ görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, programların ve projelerin tutmayacağına delalet eder.

Rüyada su püskürtmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, rızık eksikliği yaşayacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada ejderha ateşi görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulur.

Rüyada ejderhaya binmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine işarettir.

Rüyada altın ejderha görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments