Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına boya sürmek

Rüyada saçına boya sürmek

Rüyada saçına boya sürmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, büyük başarılara kazanılacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, mekân değiştireceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada saçına boya sürmek gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü zorlayacak yollarda ilerleyebilir, yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada saça boya sürmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına alamet eder.

Rüyada saçına boya sürmek mutlu olacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada göze boya sürmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze yeşil boya sürmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kırmızı boya sürmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, rahatının da yerine geleceğine, yaşananları unutturacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil boya sürmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine delalet eder.

Rüyada göz boyası sürmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, huzurunun bozulacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvara boya sürmek her anlamda şifa bulmaya, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments