Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bornoz görmek

Rüyada siyah bornoz görmek

Rüyada siyah bornoz görmek hastalıklarının biteceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada siyah bornoz gördüyseniz:

  • Konuşmalara başlamadan önce aklınızda bulunmasında fayda var.

Rüyada siyah bornoz giymek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah bornoz görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, güzel günlerle tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bornoz görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bornozlu adam görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına, böylece hayatından memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi bornoz giymek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa rivayet eder.

Rüyada bebek bornozu görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi bornoz görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, çok pişmanlık duyacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada banyo bornoz görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments