Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi boncuk kolye görmek

Rüyada mavi boncuk kolye görmek

Rüyada mavi boncuk kolye görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine inanılır.

Rüyada mavi boncuk kolye gördüyseniz:

  • Her ne kadar leri atılıp direksiyona geçmek isteseniz bile, şimdilik gözlemci olmak daha yararlı olacağa benziyor.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine yorulur.

Rüyada mavi boncuk kolye görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada boncuktan kolye takmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, rakipsiz hale geleceğine işarettir.

Rüyada boncuk kolye almak maddi olarak zarar edeceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada boncuk kolye hediye almak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada boncuk kolye takmak sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına rivayet eder.

Rüyada nazar boncuklu kolye görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına tabir olunur.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments